Promocija sponzora konferencije

Promocija sponzora konferencije

 

BETA CAE Systems, Solun, Grčka,

i

ECAP Obrazovni centar za nezavisne servisere, Beograd – Ripanj, Srbija

 

održaće se u sali 211/II Mašinskog fakulteta u sredu 24.04.2013. od 12h30 do 13h00.

 

BETA CAE Systems nudi automatizaciju analize udesa sa pešacima. U programskom paketu ANSA postoji opcija “Pešak” koja omogućava računsko odredjivanje sudarnog položaja prema svim raspoloživim protokolima i propisima prema položaju udarača na osnovu čega se formiraju odgovarajući fajlovi ključnih reči. Pored toga, programski paket μETA omogućava vizualizaciju rezultata analize sudara vozila i pešaka u 2D i 3D okruženju, simultano praveći izveštaje za njihovo prikazivanje.

 

ECAP, projekat febi GAP-a (Ferdinan Bilstein Group South East Europe d.o.o.) je prvi školski centar za obuku i usavršavanje slobodnih serviserera te vrste u Srbiji. Realizovan je pod pokroviteljstvom nemačkog Saveznog ministarstva za ekonosku saradnju i razvoj, a u saradnji sa Zanatskom komorom iz Dortmunda. ECAP je bio predstavljen i na skorašnjem 51.  Međunarodnom Sajmu automobila u Beogradu.  

Gdin Zoran Petrović, Direktor ECAP i gdin Jakov Peković glavni ECAP instruktor će predstaviti ECAP centar učesnicima skupa NMV 2013 i široj publici.

 

Pored toga, BETA CAE Systems SA, u saradnji sa Mašinskim fakultetom u Beogradu, organizuje Info Dan posvećen BETA CAE Systems programskom paketu ANSA & mETA, za CAE pred i post-procesiranje. U toku prezentacije, inženjeri firme BETA CAE Systems predstaviće slušaocima svoje softverske proizvode i mogućnosti za njihovu primenu u savremenoj industriji. Učesnici će moći da sa ekspertima diskutuju o načinima na koje ANSA & mETA doprinose iznalaženju novih rešenja za probleme simulacije.

Prezentacija će se održati u Velikom seminaru „CESiL“ Mašinskog fakulteta u Beogradu u ponedeljak, 22.04.2013. godine, sa početkom u 11č00. Pozivnicu možete preuzeti ovde!

Comments are closed.